tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tehtävä 2

Hädin tuskin on entisestä tehtävästä selvitty, kun pukkaa jo uutta! Toisen kotitehtävän tehtävänanto kuului seuraavasti:

"Kuvaa miljööhenkilökuva. Kiinnitä erityistä huomiota valoon, sommitteluun ja siihen, että henkilö erottuu selkeästi taustasta. Voit kuvat sisällä tai ulkona, vallitsevassa valossa tai rakennetussa valossa. Ohjaa mallia. Kuvan tulee olla läpiterävä. Tee kokovartalokuva. Deadline 7.4."

Ja tässä tuotokset:

Silja - F/7,1, 1/125, ISO 400. Luonnon valo.
Marjaana - f/8, 1/125, ISO 400.
Tässä oli joku salamaviritelmä, mutta ei mitään käryä millä asetuksilla.

Ja palautetta:

"Kaunis, pehmeä valo kummassakin - Siljassa lisäisin varpaiden alle vähän tilaa ja kroppasin tiiviimmin." (kanssaopiskelijalta)

"Että ne varpaat saisivat sitä tilaa täytyy kuvata paljon ruutuja tässä treenivaiheessa. Valo Siljassa hieno. Vasemmalta talon nurkka pois tai sitten sinne paljon lisää tilaa. Kannatta kuvata myös niin, ettei malli ole ihan seinässä kiinni." (opelta)

Puolustuksekseni on pakko mainita, että kyllä niitä ruutuja Siljastakin otettiin ihan kiitettävästi. Tuon mainitun ongelman/epäkohdan kun vaan valitettavasti huomasin vasta kotiin päästyäni ja ruutuja koneella tarkastellessani. Ehkäpä tässäkin joskus silmä harjaantuu. Huoh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti